У Луцьку футболісти «Кременя» відкривають новий сезон

0
-8
У Луцьку футболісти «Кременя» відкривають новий сезон
Сьогодні, 5 вересня, футболісти «Кременя» у Луцьку відкривають новий сезон матчем проти «Волині». Цей матч стане дебютним для тренера «Волині» Василя Сачка.

Про це повідомляє КРЕМЕНЧУК TODAY.

Суддівські призначення

Головний арбітр: Дубровець Павло (Житомир)

Арбітри: Якимик Ростислав (Львів), Суряк Юрій (Львів)

4-й арбітр: Подригуля Вадим (Луцьк)

Спостерігач арбітражу: Овчар Ігор (Івано-Франківськ)

Зміни в командах

«Волинь» суттєво оновилася влітку. Новим головним тренером став легендарний в минулому гравець луцького колективу Василь Сачко, а сам клуб взяв курс на повернення до рідного краю своїх вихованців. Так, до команди приєдналися Андрій Ляшенко, Юрій Тетеренко, Владислав Шаповал та Віктор Хомченко, а компанію їм склали досвідчений бомбардир змагань ПФЛ Олександр Бондаренко, а також Антон Євдокимов, Євген Протасов та Максим Войтіховський. Поряд з місцевим сплавом досвіду та молоді, який залишився у команді, це обіцяє нашій команді дуже цікавий сезон!

«Кремінь» теж не з легких. Навіть незважаючи на те, що «Кремінь», особливо у літній частині минулого сезону, проявив себе саме як домашня команда, тепер під проводом легенди українського футболу Олександра Головка намагатиметься одразу розпочати із сюрпризів для суперників. До слова, команда із Полтавщини знову суттєво оновилася, однак поряд із рядом молодих новачків, колектив із Кременчука поповнили також справжні «зубри» змагань під егідою ПФЛ – як форвард Станіслав Куліш, воротар Роман Данкович чи захисники Сергій Чеботаєв, Олег Бородай та Руслан Зубков. Від гостей майбутнього поєдинку можна чекати несподіванок…

Матч без глядачів

Через певні протиріччя у медичних вимогах тимчасового протоколу перший матч «Волині» в сезоні все-таки відбудеться без глядачів на трибунах.

«Кремінь» та «Волинь» за свою історію зустрічалися 28 раз. Команди один проти одного добре грають на власному полі. «Волинь» у першому колі відновила паритет в особистих зустрічах, тому статистика однакова: 11 перемог, 5 нічиїх та 11 поразок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні