Психотропні речовини були вилучені в оселях волинян

0
-1
Психотропні речовини були вилучені в оселях волинян
Любомльський відділ Ковельської місцевої прокуратури скерував до суду обвинувальні акти у кримінальних провадженнях про вчинення наркозлочинів двома жителями Любомльського району.

Про це повідомляє Волинь UA.

Один із них незаконно придбав та зберігав з метою збуту 190 г канабісу й понад 12 г амфетаміну, а інший - більш ніж 52 г амфетаміну та 0,3 г канабісу.

Наркотичні засоби і психотропні речовини були вилучені в оселях чоловіків працівниками поліції в ході проведення обшуків.

Обох волинян обвинувачують у неодноразовому незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин і особливо небезпечних наркотичних засобів (ч.2 ст. 307 КК України), при цьому другого – у вчиненні злочинів із психотропами в особливо великих розмірах (ч.3 ст. 307 ККУ).

Обвинувачених очікує лава підсудних.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні