Які захисні маски потрібно брати дітям до школи

0
2
Які захисні маски потрібно брати дітям до школи
Центр громадського здоров'я попереджує батьків: до школи діти повинні носити щодня мінімум 2 чисті захисні маски. Вони можуть бути як одноразовими, так і багаторазовими тканинними.


Медики неодноразово наголошують на тому, що навіть багатошарові марлеві маски забезпечують дуже низький рівень захисту. Розмір виробу необхідно підбирати індивідуально для кожної дитини – він повинен щільно прилягати, проте не бути занадто вільним чи тиснути.


Маски краще купувати світлого кольору, щоб своєчасно замінити забруднений виріб на чистий. Медики не рекомендують використовувати засоби індивідуального засобу, прикрашені нашивками, наліпками чи аплікаціями – елементи декору ускладнюють процес дихання у такій масці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні