Громадяни України наразі готові більше довіряти діям місцевої влади з подолання епідемії коронавірусу

0
8
Громадяни України наразі готові більше довіряти діям місцевої влади з подолання епідемії коронавірусу
Дії місцевої влади щодо подолання наслідків епідемії коронавірусу українці схвалюють більше, ніж заходи, до яких вдається центральна влада. Про це свідчать результати опитування Центру аналізу та соціологічних досліджень (CISR) Міжнародного республіканського інституту (МРІ).

Про це повідомляє Радіо Свобода.

«Враховуючи те, що міські голови та центральна влада України пропонують цілу низку заходів у зв’язку з пандемією COVID-19, дані цього опитування яскраво свідчать про більшу довіру до дій органів місцевого самоврядування, спрямованих на подолання цієї кризи. Це є свідченням того, що після успішної реформи децентралізації громадяни України продовжують більше довіряти своїм місцевим посадовим особам, а не чекають, коли почне діяти влада на національному рівні», – зазначив Стівен Нікс, регіональний директор МРІ у Євразії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні