На Волині виявили порушення санітарних норм майже у 200 закладів

0
3
На Волині виявили порушення санітарних норм майже у 200 закладів
Ковельське міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області провело 34 позапланових перевірки агропродовольчих ринків міста.

Про це повідомив начальник Ковельського МРУ ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Микола Король, пише "ВолиньPost".

Під час перевірок виявили, що деякі продавці ринку перебували на робочих місцях без засобів індивідуального захисту (масок чи респіраторів). Видали 3 приписи про усунення порушень санітарного законодавства та склали 2 адмінпротоколи на суму 850 гривень.

Спеціалісти управління Держпродспоживслужби проводять й моніторингові обстеження закладів торгівлі міста Ковеля на предмет дотримання санітарних та протиепідемічних заходів, направлених на запобігання поширенню коронавірусу COVID-19.

Перевірили 476 закладів продовольчої торгівлі, 204 - непродовольчої, 73 заклади громадського харчування та літні майданчики, 47 перукарень та салонів краси, а також 10 офісних приміщень.

У 188 закладах виявили порушення. Зокрема, харчові продукти фасовані частково, недостатня кількість масок для працівників, дезінфекційні засоби невстановленого походження, не проводиться вимірювання температури тіла.

За порушення вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України склали 57 адмінпротоколів на загальну суму штрафів - 9 690 грн. (від 5 до 25 неоподаткованих мінімумів).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні