Поліція розшукала 7-річного хлопчика, який вирішив прогулятися до міста без відома батьків. ФОТО

0
-3
Поліція розшукала 7-річного хлопчика, який вирішив прогулятися до міста без відома батьків. ФОТО

Про зникнення своєї 7-річної дитини поліції повідомила мама хлопчика учора о 19 годині. Жителька села Зміїнець розповіла, що син вийшов погуляти біля будинку близько 15 години і досі не повернувся. Жінка оглянула всі навколишні території, проте сина не знайшла.

На пошуки дитини негайно вирушили керівник дільничних офіцерів Луцького районного відділення поліції та три поліцейські офіцери навколишніх громад. Оскільки в селі хлопчика не знайшли, правоохоронці вирушили до Луцька.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Завдяки уважності та оперативності поліцейські дитину знайшли ще до заходу сонця на одній із вулиць міста. Його доставили додому цілого та неушкодженого. Хлопчина розповів, що вирішив прогулятися, аби купити солодощі для себе. З мамою дитини правоохоронці провели профілактичну бесіду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні