Вперше за 20 років у Луцьку реконструювали дорогу. ВІДЕО

0
4
Вперше за 20 років у Луцьку реконструювали дорогу. ВІДЕО
У Луцьку ремонтують ділянку дороги протяжністю 750 м від перехрестя з вулицею Карпенка-Карого до вулиці Сосюри. Цю дорогу не ремонтували понад 20 років.

Про це повідомляє Суспільне Волині.

«На ремонт витратять 53 мільйони гривень, завершити увесь комплекс робіт планують наступного року», – розповів керівник департаменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк.

«Ремонтують ділянку дороги протяжністю 750 м від перехрестя з вулицею Карпенка-Карого до вулиці Сосюри», – каже виконроб «Луцькавтодорсервісу» Віталій Кізей.

«Копається корито, замінюється вся основа, йде пісок, щебінь, бетон і вирівнювання. Це фрезерується. В планах цей об’єкт на 2 роки, але проїжджу частину планується в цьому році зробити», – розповів виконроб.

Зі слів Кізея, відремонтувати перекриту ділянку планують за місяць. Нині з обох боків утворилися затори. Водій Сергій Махнюк каже, що їде в сусідній двір, дорожній знак про об’їзд бачив.

«Ні на знаки, ні правила не зважають, просто їдуть, бо їм треба. Мені зручно, тільки йому як добиратися, тому, хто живе там? А так – чого дискомфорт? Тож рано чи пізно треба робити», – говорить водій.

Робітник Назар Савош пускає та випускає транспорт на ділянку, що ремонтується. Каже: проїзд людям, які тут живуть і працюють, не забороняють.

«Тут рух перекритий, просто великогабаритні машини треба якось пропускати, як будуть пробки – то взагалі. На роботу, на склади, офіси, пекарня тут є – то мусимо пропускати, як інакше», – каже робітник.

Відновлена дорога буде з’єднуватися з іншою, що реконструюється Службою автомобільних доріг в області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні