У районі на Волині поліцейські викрили крадія лісу

0
-1
У районі на Волині поліцейські викрили крадія лісу
У Старовижівському районі поліцейські викрили крадія лісу. Транспортний засіб, яким перевозили викрадене, та деревину вилучили. За фактом крадіжки правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Учора на автодорозі у селі Мизове Старовижівського району співробітники сектору реагування патрульної поліції зупинили трактор МТЗ – 80, навантажений сосною. Довжина колод – 8 метрів. Жодних супровідних документів на деревину водій транспортного засобу не надав.

Поліцейські зя’сували, що соснові колоди, котрі були заготовлені для транспортування працівниками лісового господарства, із лісового масиву викрав місцевий житель.

Трактор та деревину вилучили.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про таємне в викрадення чужого майна.

Правопорушнику загрожує, зокрема, до п’яти років обмеження волі. Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні