У районі на Волині через ремонт дороги частково обмежили рух транспорту

0
7
У районі на Волині через ремонт дороги частково обмежили рух транспорту
Стартували дорожні роботи на першому з шести цьогорічних об’єктів капремонту на автошляху М-19 у межах Волині.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Так, на ділянці протяжністю 4,6 км, що бере свій початок за селом Воля Любитівська і закінчується неподалік населеного пункту Погіньки Ковельського району (км 91+012 – км 95+562), розпочались роботи з фрезерування старого дорожнього покриття.

Під час проведення ремонтних робіт проїзд транспорту цією ділянкою автошляху М-19 частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

Роботи виконує ТОВ «ПБС». Інспекційний контроль за ходом робіт здійснюється представником замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області, технічний нагляд забезпечується незалежним підприємством – ТОВ "Всеукраїнський центр державно-приватного партнерства".

Користувачів доріг просять з розумінням ставитись до тимчасових незручностей, що виникають на ділянках проведення дорожніх робіт, та закликають неухильно дотримуватись вимог тимчасових схем організації дорожнього руху, бути максимально уважними, обережними та відповідальними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні