--> Вивезли, побили та лишили помирати: деталі смертельної розправи на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вивезли, побили та лишили помирати: деталі смертельної розправи на Волині

0
8
Вивезли, побили та лишили помирати: деталі смертельної розправи на Волині
У Любешівському районі поліцейські розкрили умисне вбивство жителя села Люб’язь. Затримали одного з причетних.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

Нагадаємо, у суботу, 29 серпня, на вулиці у селі Люб’язь у Любешівському районі знайшли тіло 37-річного місцевого жителя зі слідами насильницької смерті.

Поліція негайно розпочала комплекс оперативно-розшукових заходів, аби встановити причетних до трагедії. З’ясувалося, що напередодні ввечері двоє чоловіків помістили потерпілого у багажник легкового автомобіля та проти його волі відвезли до ставка, що неподалік дамби між селами Люб’язь та Підкормілля цього ж району. Там один із зловмисників побив волинянина, після чого його знову помістили у багажник автомобіля та відвезли у село за місцем проживання, де залишили поблизу власного будинку. Від отриманих травм чоловік невдовзі помер.

Співробітники поліції оперативно встановили, що злочин скоїли місцеві мешканці: зробили вони це на грунті з’ясування особистих стосунків. Їхній транспортний засіб вилучили.

Слідчі повідомили 31-річному волинянину про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Його затримали у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри 30-річному співучаснику злочину за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Відомо, що таким чином чоловік вирішив розправитися із загиблим через підозру у інтимних стосунках з його дружиною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні