Мама сина Віктора Павліка опублікувала останнє відео з лікарні. ВІДЕО

0
-2
Мама сина Віктора Павліка опублікувала останнє відео з лікарні. ВІДЕО
Колишня дружина Віктора Павліка показала відео з палати хоспісу, де останні дні провів їх 21-річний син Павло. Хлопець тримався до останнього, був веселий і сміявся.

Вмираючого хлопця підтримувала мама Лариса Созаєва, і його друзі. На кадрах, зроблених в останні дні життя Павла, видно, що всі відвідувачі намагаються підняти йому настрій музикою і танцями.

“Це хоспіс. Я була там з сином цілодобово, за винятком декількох годин, коли мене замінювали подруги або Віктор”, – написала Лариса, зазначивши, що цим відео вона може шокувати. Але люди, які були в таких же ситуаціях, її зрозуміють.

Павла прийшли підтримати його друг Ілля, у якого рік тому на руках помер батько від раку, а також дівчина, що знімала відео. Мама Павла пританцьовує під пісню з улюбленого фільму сина – “1+1”.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні