--> На Київщині підприємець викрав з автозаправки 4-річну дівчинку і намагався зґвалтувати. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Київщині підприємець викрав з автозаправки 4-річну дівчинку і намагався зґвалтувати. ФОТО

0
0
На Київщині підприємець викрав з автозаправки 4-річну дівчинку і намагався зґвалтувати. ФОТО
У Борисполі Київської області увечері в п’ятницю, 28 серпня 29-річний підприємець викрав з автозаправної станції 4-річну дівчинку і вивіз її в невідомому напрямку.

Відомо, що викрадач дитини намагався її зґвалтувати, йдеться на сайті поліції.

Чоловік викрав дитину, скориставшись тим, що її мати відволіклась, розраховуючись за паливо. Він посадив дитину в своє авто і зник у невідомому напрямку.

Мати дівчинки миттєво повідомила про викрадення до поліції, після чого викрадача почали шукати на Київщині і в сусідніх областях. Через дві години викрадача розшукали в полі поблизу аеропорту «Бориспіль».

Після затримання чоловік зізнався, що спробував зґвалтувати дитину, але не пам’ятає, чи йому це вдалося.

Сама постраждала дівчинка розповіла, що викрадач порвав на ній одяг.

У поліції уточнили, що затриманий – житель Київської області, 29-річний підприємець. Наразі проти нього відкрили провадження за статтею про незаконне позбавлення волі малолітньої дитини. Однак, як уточнив Нєбитов, дії викрадача додатково можуть кваліфікувати за статтею про зґвалтування.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні