На Волині виявили місця накопичення викрадених речей. ФОТО

0
1
На Волині виявили місця накопичення викрадених речей. ФОТО
У ході обшуків у Луцькому районі виявили місця накопичення викрадених речей.

За процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури працівниками поліції у межах досудового розслідування кримінального провадження про вчинення групою осіб на території області серії крадіжок проведено вісім санкціонованих судом обшуків у помешканнях та домогосподарствах у Луцьку та Луцькому районі, - повідомили в пресслужбі прокуратури області.

У ході обшуків виявлено місця накопичення великої кількості, ймовірно, крадених речей. Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно. Встановлюються особи причетних до злочинної діяльності громадян.

Триває досудове розслідування. Правоохоронці звертаються до волинян, які потерпіли від крадіжок, з проханням звернутися у Луцьке районне відділення поліції, аби опізнати своє викрадене майно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні