--> У Луцькому районі запрацювала поліцейська станція | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцькому районі запрацювала поліцейська станція

0
3
У Луцькому районі запрацювала поліцейська станція
У Волинській області нині функціонує 25 поліцейських станцій. Вони обслуговують майже 200 тисяч громадян.

Відучора у Городищенській ОТГ Луцького району запрацювала поліцейська станція. Це 25-та і поки остання поліцейська станція на Волині, що запрацювала в ОТГ, які взяли участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади», повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

У відкритті станції взяли участь працівники управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській області, представники місцевої влади та громадськості.

Поліцейським офіцером у Городищенській громаді працює Андрій Галас. Станція обслуговуватиме 3 тисячі 500 осіб, які проживають у 10 населених пунктах. Правоохоронцю у громаді створили комфортні умови для виконання функціональних обов’язків, пов’язаних із забезпеченням публічної безпеки й порядку.

До слова, проект «Поліцейський офіцер громади» функціонує на теранах України з 2019 року. Це новий формат дільничного офіцера поліції, який живе та працює на території своєї громади, знає всі проблемні питання громадян й допомагає у їх вирішенні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні