Луцькі медики придбали два авто за понад 400 тисяч для виїздів на виклики

0
-4
Луцькі медики придбали два авто за понад 400 тисяч для виїздів на виклики
Волинський медичний центр терапії залежностей та Луцький центр первинної медичної допомоги №1 придбали по автівці «Renault Duster» за понад 400 тисяч гривень кожна.

Про це пише Центр журналістських розслідувань Сила Правди.

Автомобілі придбали через систему публічних закупівель Prozorro.

Комунальне підприємство обласної ради «Волинський медичний центр терапії залежностей» оголосив тендер на закупівлю авто у системі закупівель Prozorro вартістю 427 тисяч гривень. На конкурс подали пропозиції два учасники, ціни яких в аукціоні несуттєво знизились і перемогу отримало ТОВ «Луцьк-Експо» з ціною 424 765 гривень за «Renault Duster»

Ця ж фірма стала переможцем і у тендері комунального підприємства «Луцький центр первинної медичної допомоги №1». Медзаклад вирішив придбати таке ж авто. На конкурс теж прийшло двоє учасників і перемогла пропозиція ТОВ «Луцьк-Експо» з ціною 427 450 гривень.

"Цей автомобіль буде призначений для обслуговування викликів, – пояснює секретар тендерного комітету Луцького центру первинної медичної допомоги №1 Людмила Дубчук. – Ми зараз обслуговуємо Вересневе, Гірку Полонку, Вишків, ДПЗ, Львівську. Брали трохи більший автомобіль із більшою підвіскою, бо на Вересневе дуже погана дорога. Це не дуже висока ціна на авто, тому що ми промоніторили ринок щодо того які авто закупляли впродовж двох років для ЦПМДСМ. Також ми у закупівлі написали «або еквівалент» – цим ми не забороняли приходити на тендер іншим учасникам. Коли ми оголошували цю закупівлю, то промоніторили ринок щодо інших автосервісів, що у Луцьку, які виходять на Prozorro, і повідомляли їм, що хочемо купити автомобіль – щоб не було обмежень учасникам.

У Волинському медичному центрі терапії залежностей теж кажуть, що авто буде призначене для перевезення лікарів на консультації до пацієнтів. До речі, однією із технічних вимог до двох авто було те, щоб автомобіль був виготовлений не раніше 2020 року.

ТОВ «Луцьк-Експо» зареєстроване у Луцьку на вулиці Дубнівській. Його керівником є Віталій Бречко, а засновником і власником – рівнянин В’ячеслав Пасічник. За інформацією сервісу Сlarity project, впродовж 2016-2020 років фірма виграла тендерів на понад 14 мільйонів гривень.

Валентина Куць.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні