--> Волинські виші потрапили в ТОП-50 найпопулярніших серед абітурієнтів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські виші потрапили в ТОП-50 найпопулярніших серед абітурієнтів

0
-6
Волинські виші потрапили в ТОП-50 найпопулярніших серед абітурієнтів
Упродовж вступної кампанії 2020 року до закладів вищої та фахової передвищої освіти подано більше 1 млн 568 тисяч заяв від вступників.

Про це пише "Конкурент".

Зокрема, 970 тисяч заяв подано абітурієнтами на основі повної загальної середньої освіти (11 клас) на навчання для здобуття кваліфікаційних рівнів бакалавра та магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямування за всіма формами навчання. Прийом заяв від абітурієнтів, які вступають на навчання для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання завершено, – інформує Освіта.ua.

Як і минулого року, лідерами за кількістю заяв від абітурієнтів, що вступають на основі повної загальної середньої освіти, є Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Львівський національний університет імені Івана Франка. Третю сходинку посідає Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського. Четверту та п’яту сходинку посідають Київський національний торговельно-економічний університет та Національний університет «Львівська політехніка».

Волинські виші – теж у ТОПі. Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки опинився на 27-му місці. А Луцький національний технічний університет – на 49-му.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні