У команді Покровського оголосили переможців народних праймеріз. ФОТО

0
5
У команді Покровського оголосили переможців народних праймеріз. ФОТО
Завершилося онлайн-голосування за потенційних кандидатів в депутати від "СВІДОМИХ" у рамках проєкту "Стань депутатом Луцькради".

Про це повідомляє Громадянський Рух "СВІДОМІ" у фейсбуці.

Із майже 200 учасників лучани своїми голосами на сайті свідомі.укр визначили 15 переможців, які візьмуть участь у місцевих виборах разом з командою Андрія Покровського.

"Це єдиний у Луцьку відкритий відбір кандидатів! Громадянський Рух "СВІДОМІ" прийняв рішення проводити праймеріз, бо це чесний та прозорий механізмі. Дякуємо усім учасникам проєкту за активність та старанну роботу, які дали свій результат! Дякуємо усім, хто взяв участь в голосуванні!", – йдеться у дописі.

"Наша команда чесно та відкрито, без «кулуарщини», як і обіцяла провела відбір кандидатів у список до Луцькради від Громадянського Руху «СВІДОМІ». Цим проєктом ми довели, що політика – не для «обраних», а для фахових і відповідальних", – зазначила представниця "СВІДОМИХ", депутатка Луцькради Алла Надточій.

Своєю чергою засновник "СВІДОМИХ" Андрій Покровський привітав переможців праймеріз:

Наш відкритий відбір довів, що кандидатом у депутати може стати кожен лучанин, який є фахівецем у свої сфері. Для цього не потрібно грошей чи зв’язків, як це часто вважають. Достатньо бажання, власної наполегливості та цілеспрямованості.

Громадянський Рух "СВІДОМІ" – місцева команда, де немає київських босів і нам ніхто не вказує, хто має представляти інтереси громади.

Перше випробування переможці пройшли, але далі - справжня боротьба команд та ідей за право реалізувати своє бачення розвитку міста. Бажаю лідерам онлайн-голосування зберігати переможний запал, впевнено доносити свою позицію до мешканців луцької громади та виправдати їхні очікування!

Окрім цього, він запросив усіх учасників проєкту до подальшої співпраці зі "СВІДОМИМИ".

До слова, засновники Громадянського Руху "СВІДОМІ" оберуть ще шістьох фахівців (з учасників відбору), які, на їхню думку, будуть гідні змагатися за депутатський мандат у жовтні.

ІА "Конкурент" публікує перелік 15-х переможців відкритого відбору.

Абрамчук Станіслав Миколайович

22 роки. Освіта: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, фізична терапія, ерготерапія. Місце роботи: приватний підприємець.

Власюк Наталія Яківна

39 років. Освіта: Волинський інститут ім. В.Липинського МАУП, юрист з комерційного та трудового права. Місце роботи: приватний підприємець.

Деменік Людмила Ростиславівна


29 років. Освіта: Житомирський державний університет ім. Івана Франка, фізика. Місце роботи: самозайнята.

Жичук Микола Петрович



37 років. Освіта: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки та Києво-Могилянська бізнес-школа. Місце роботи: директор з маркетингу – PaRtyzan. Пройшов школу ефективного депутата.

Караїм Володимир Павлович



20 років. Освіта: Луцький національний технічний університет, автомобільний транспорт (4 курс) та Дніпровський національний університет залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна, транспортні технології.

Місце роботи: станція "Луцьк" виробничого структурного підрозділу "Рівненська дирекція залізничних перевезень" регіональної філії "Львівська Залізниця", комерційний агент.

Климюк Артур Анатолійович


24 роки. Освіта: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, соціологія, соціальна робота. Місце роботи: "Nowtex", завідуючий складом.

Козіна Петро Степанович



45 років. Освіта: Луцький комерційний технікум, організація торгівлі. Місце роботи: підприємець.

Лихач Веніамін Іванович

25 років. Освіта: Луцький національний технічний університет, кафедра «Обліку та Фінансів». Місце роботи: "Сімейна Фортеця", менеджер (управитель) з постачання.

Матвіюк Роман Володимирович



39 років. Освіта: ТАНГ, міжнародна економіка. Місце роботи: ТОВ "ТД "Ніка-Авто", директор.

Мельник Андрій Миколайович



46 років. Освіта: дві вищі, Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Місце роботи: КЗ «Луцька гімназія №21 імені Михайла Кравчука Луцької міської ради Волинської області», вчитель-методист.

Осип Марія Анатоліївна



37 років. Освіта: Волинський державний університет ім. Лесі Українки, біолог. Місце роботи: викладач в Луцькому педагогічному коледжі.

Смалько Володимир Васильович

25 років. Освіта: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки. Географічний факультет. Місце роботи: співвласник середнього господарства агробізнесу.

Спас Юлія Олександрівна


33 роки. Освіта: аспірант Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки "Соціальна робота". Місце роботи: адвокатка.

Фоменко Віктор Вікторович



39 років. Освіта: Міжрегіональна академія управління персоналом, економіка та управління персоналом. Директор ТОВ "ЕЛЛЕН ГРУП".

Янчук Олександр Миколайович

45 років. Освіта: Луцький державний технічний університет, автомобілі й автомобільне господарство. Місце роботи: група компаній "БусМаркет", менеджер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні