На Волині чоловік обікрав магазин, скориставшись ключем, який йому залишила продавчиня

0
0
На Волині чоловік обікрав магазин, скориставшись ключем, який йому залишила продавчиня
У Нововолинську чоловік, скориставшись ключем, який йому залишила продавчиня, обікрав магазин одягу на 20 тисяч гривень. Суд виніс покарання злодію.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду Волинської області, – повідомляє ІА "Волинські новини".

Так, 22 березня у вечірню пору доби обвинувачений, відкрив вхідні двері штатним ключем, проник в приміщення магазину одягу, звідки викрав товару на суму 19 тисяч 966 гривень.

У суді крадій визнав свою вину. Він розповів, що в день крадіжки прийшов в магазин «Халявка» та придбав куртку і штани, де відразу одягнув нові речі, свій старий одяг він залишив в магазині.

Познайомившись з продавчинею, він поспілкувався з нею тривалий час. Після закінчення робочого дня вона намагалася зачинити магазин, однак замок був зіпсований, тож залишивши відчиненими двері, жінка віддала йому ключі.

Відтак чоловік скористався залишеним ключем, проник в магазин та викрав речі, які згодом сховав у свій хлів.

З його слів, пізніше він зайшов в магазин, щоб забрати свої старі речі, де його вже очікували працівники поліції, яким він повернув все викрадене майно.

Натомість потерпілий в судове засідання не з`явився, подав суду заяву, в якій зазначив, що претензій майнового характеру до обвинуваченого не має. Щодо покарання – покладався на розсуд суду.

Таким чином, суд призначив крадію покарання у виді трьох років за ґратами, проте змінив його на рік умовного.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні