--> Із Днем Незалежності привітали одну з найстаріших волинянок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Із Днем Незалежності привітали одну з найстаріших волинянок

0
1
Із Днем Незалежності привітали одну з найстаріших волинянок
На Ковельщині привітали із Днем Незалежності одну з найстаріших жительок Волині.

Про це інформують на сайті Ковельської РДА.

Керівник апарату райдержадміністрації Степан Топольський, начальник управління соціального захисту населення Олена Давидович відвідали найстаршу жительку села Любитів Марфу Копелець, якій виповнилось 102 роки.

Нагадаємо, відповідно до Указу Президента України від 12 серпня 2020 року № 318/2020 «Про відзначення 29-ї річниці незалежності України», розпорядження голови облдержадміністрації від 13 серпня 2020 року № 475 «Про відзначення в області 29-ї річниці незалежності України», у рамках реалізації програми соціального захисту населення Ковельського району на 2019 – 2022 роки громадянам, які досягли столітнього віку до Дня Незалежності України надається матеріальна допомога.

Народилася Марфа Миколаївна 7 лютого 1918 року в багатодітній родині на Полтавщині. На долю жінки випало чимало життєвих випробувань: голодомори, війна, відновлення країни з руїн. Багато років життя вона віддала тяжкій праці на землі. Нині ж Марфа Миколаївна проживає з донькою Валентиною Петрівною, яка нею і опікується.

Представники виконавчої влади побажали найстаршій жительці району міцного здоров’я, благополуччя та миру, привітали з Днем Незалежності України, вручила матеріальну допомогу і солодощі. У відповідь, зворушена Марфа Миколаївна, сердечно подякувала за такий приємний візит, душевне спілкування і бажала усіх благ присутнім.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні