У Луцькраді хочуть створити департамент для повної підтримки бізнесу

0
-3
У Луцькраді хочуть створити департамент для повної підтримки бізнесу
Команда Андрія Покровського Громадянський Рух "СВІДОМІ" вважає, що у Луцькраді необхідно створити департамент економіки, інвестицій та підтримки бізнесу.


Про це в інтерв'ю ІА "Конкурент" розповів співзасновник "СВІДОМИХ" Тарас Шкітер, передає ІА «Конкурент».

З його слів, у міськраді відсутній єдиний структурний підрозділ, який опікується бізнесом у місті, залучає та обслуговує інвесторів. Як наслідок, бізнес має багато комунікаційних проблем з владою. Зараз підприємцями займається департамент економічної політики. Цей напрям веде перший заступник міського голови Григорій Недопад. Ще є управління розвитку підприємництва, яке підпорядковується Костянтину Петрочуку. Окрім цього, є управління міжнародного співробітництва, яке теж курує Недопад.

Натомість "СВІДОМІ" хочуть створити єдиний орган, який відповідатиме за роботу з бізнесом.

"З усіх підрозділів потрібно перевести фахівців, які повинні працювати з бізнесом і на базі департаменту економічної політики створити департамент економіки, інвестицій та підтримки бізнесу у Луцьку. Цей структурний підрозділ повинна очолювати автори тетна людина, яка підпорядковуватиметься безпосередньо міському голові. Найкраще, щоб ця людина була заступником мера", – сказав Шкітер.

"Весь бізнес повинен розуміти та знати до кого він може звертатися. На наше переконання, ця чітка структура допоможе створити кращі умови для їхнього розвитку та стане першим кроком для покращення інвестиційного клімату", – резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні