--> Двох гравців луцької «Волині» визнали «Проривом сезону» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Двох гравців луцької «Волині» визнали «Проривом сезону»

0
5
Двох гравців луцької «Волині» визнали «Проривом сезону»
Два молоді футболісти "Волині" увійшли до рейтингу найкращих юних гравців Першої ліги.

Про це повідомляє інформаційне агентство "ВолиньPost" з посиланням на пресслужбу "хрестоносців".

Попередній сезон у Першій лізі відзначився відчайдушною боротьбою за путівки в УПЛ, і хоча «Волині» не вдалося перемогти у цій гонці, наша команда все одно запам’яталася як найрезультативніший та один із найяскравіших колективів дивізіону.

Разом із тим, цього сезону з найкращого боку показав себе ряд молодих «Хрестоносців». Зокрема, Богдан Кобзар у 18 років забивав свої дебютні два голи за дорослу команду, а Олександр Мартинюк та Артур Рябов своїми стабільними виступами удостоїлися участі у підбірці «Проривів сезону» від авторитетного сайту-оглядачу Першої ліги – «Спорт Арени». Причому наші гравці там під високими номерами 2 і 4! Цитуємо:

Артур Рябов

«У минулому чемпіонаті центрхав разок вийшов на заміну, а зараз провів 25 матчів. У будь-якому поєднанні середньої лінії знаходив собі застосування. Грав усе сміливіше – віддав три гольових передачі, відзначався сміливими рейдами. Словом, є майбутнє у луцького футболу. Є!

Олександр Мартинюк

Таких гравців вирізняють рідко, а між тим куди без них колективу? От Мартинюку ще нема й 19 років, а він награв цього року 11 матчів з 11, проведених лучанами. Саша – різносторонній футболіст. Номінальний півзахисник, він у дограванні виходив і зліва, і справа у захисті. Може вище по флангу, може в центрі – і скрізь на прийнятному рівні. Якраз навколо таких гравців – молодих і перспективних – варто будувати склад під майбутні завдання».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні