Соціальна мережа «Фейсбук» переходить на новий дизайн: коли чекати оновлення

0
-5
Соціальна мережа «Фейсбук» переходить на новий дизайн: коли чекати оновлення
Редизайн зробив соцмережу більш мінімалістичную і зручною у використанні.

Соціальна мережа "Фейсбук" змінює свій зовнішній вигляд. Розробники відмовилися від старого дизайну - вже на початку осені для користувачів буде доступна оновлена версія. Про це повідомляється в техноблозі Engadget.

Так, з редизайном частина користувачів соціальної мережі вже знайома - компанія тестує оновлену версію з березня цього року. При цьому у користувачів зараз є можливість переключитися з нового вигляду сайту на старий. Однак восени ця можливість зникне: працювати буде тільки новий вигляд Facebook.

Оновлена версія соцмережі виконана в мінімалістичному стилі. Вона стала простіше у використанні, отримала більше простору і два робочих режиму: використовувати Facebook можна в темному і світлому вигляді. Більш зручною стала і верхня навігаційна панель.

«Стагнація, що передувала цій модернізації, сталася, коли Facebook зосередився на мобільних пристроях. Але тепер він готовий просувати розділи Watch і Game, а також "Групи" і "Сторінки"», - відзначили в техноблозі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні