--> У луцькому парку встановили камери відеоспостереження. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькому парку встановили камери відеоспостереження. ВІДЕО

0
4
У луцькому парку встановили камери відеоспостереження. ВІДЕО
Станом на 21 серпня 2020 року підрядна організація ТзОВ «Інженіринг-Аналітика» завершила роботи по встановленню камер відеоспостереження в Центральному парку ім. Лесі Українки.

Про це повідомляють муніципали у фейсбуці.

Згідно робочого проєкту, в парку та по вул. Глушець було змонтовано 76 оглядових камер, 3 камери з функцією розпізнавання державних номерних знаків та одна роботизована камера на центральному вході в парк.

З метою збереження естетичного вигляду алей, підвищення надійності та термінів експлуатації мереж для підключення камер відеоспостереження по парку траншейним способом було прокладено 3,5 км волоконно-оптичного кабелю.

Побудована система відеоспостереження у Центральному парку ім. Лесі Українки дасть можливість здійснювати оперативний моніторинг виконання поставлених завдань відповідним службам та комунальним підприємствам щодо підтримання парку у належному стані, дотримання правил благоустрою міста в частині паркування на зелених зонах, контролю за розведенням вогнищ на пляжі р. Стир, тощо.

Також, як зазначають муніципали, встановлення відеокамер вплине на збереження комунального майна в парку та безпеці громадян, які відвідують його у вечірню пору доби. Камери відеоспостереження маю стати завадою для осіб, які поширюють наркотичні засоби, роблячи відповідні «закладки» на території парку.















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні