Волинян із Днем Незалежності привітали відомі виконавці та творчі колективи краю. ВІДЕО

0
5
Волинян із Днем Незалежності привітали відомі виконавці та творчі колективи краю. ВІДЕО
Волинян святковим онлайн концертом привітали із Днем Незалежності відомі виконавці та творчі колективи краю.

Привітання землякам організував голова благодійного фонду "Рідна Волинь" Дмитро Глазунов. Автор ідеї і режисер – Заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький.

Музичне вітання волинянам прозвучало від лауреата фестивалю "На хвилях Світязя" Василя Дунця.

Волинян, лучан та всіх українців із знаменною подією ПОЗДОРОВИВ заслужений діяч мистецтв України, автор ідеї концерту і режисер Віталій Іваницький. Усім побажав добра, здоров’я, удачі, взаєморозуміння, злагоди та миру у державі.

Найщиріші побажання з нагоди Дня Незалежності записали відомі виконавці та творчі колективи Волинського краю.

Вітання прозвучали від Заслуженого артиста України, учасника АТО Адама Горбатюка: "Допоки в тебе є такі сини, як ми, ти завжди йтимеш уперед Україно! Ми зробимо все для того, щоб ти залишалася квітучою", – звернувся він.

Вітала волинян лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів, співачка Галина Конах зичивши всім незалежності у День народження України. Вітання доповнило пісенне поздоровлення "Україна".

Волинську родину вітав з Днем Незалежності народний артист України Василь Чепелюк. Він побажав краянам шануватии один одного, берегти себе та свою неньку Україну. Василь Чепелюк доповнив вітання пісенним дарунком "Гей Стрільці Січовії".

З вітальним словом звернувся заслужений діяч мистецтв України, художний керівник Державного академічного Волинського хору Олександр Стадник. Вітання з Днем Незалежності прозвучало від народної артистки України Алли Опейди, заслуженого працівника культури України В’ячеслава Судими, лауреатів всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів Ірини Котлицької та Юрія Поліщука.

Завершили святковий концерт дитячий шоу-колектив, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів "Співаночка" (художній керівник Тетяна Ярошик).



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні