Волинянина за незаконну порубку лісу зобов'язали відшкодувати понад 108 тисяч

1
-2
Волинянина за незаконну порубку лісу зобов'язали відшкодувати понад 108 тисяч
Прокуратура домоглася відшкодування волинянином понад 108 тис. грн шкоди, завданої незаконною порубкою дерев.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Шацький районний суд задовольнив позов Ковельської місцевої прокуратури в інтересах державного підприємства Любомльське лісове господарство й Вишнівської сільської ради Любомльського району та зобов’язав громадянина відшкодувати шкоду, завдану незаконною порубкою дерев, на суму понад 108 тисяч гривень.

У березні 2016 року чоловік без відповідного дозволу – лісорубного квитка – рубав дерева на території державного лісгоспу.

Згодом суд визнав його винним у незаконній порубці дерев (адміністративне правопорушення, передбачене ст. 65 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу.

Прокурори ж, застосувавши представницькі повноваження, домоглися ще і відшкодування громадянином шкоди, завданої природі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли будуть наказувати тих що вагонами ліс вивозить?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні