На Волині викрили канал незаконного переправлення іноземців через держкордон

0
-4
На Волині викрили канал незаконного переправлення іноземців через держкордон
Спільними зусиллями оперативників Луцького прикордонного загону та слідчих ГУНП у Волинській області виявлено та припинено діяльність каналу незаконного переправлення осіб через державний кордон України.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Так, протягом 2019-2020 років задокументовано злочинну діяльність з незаконного переправлення громадян Туреччини до Республіки Польща через ділянку Луцького прикордонного загону. В результаті слідчих дій за місцем проживання організатора протиправної діяльності – громадянина Узбекистану, проведено санкціонований обшук та виявлено речові докази, що вказують на його причетність до вчинення даного злочину. В подальшому, організатору каналу було оголошено підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як результат, 18 серпня 2020 року Луцьким міськрайонним судом Волинської області чоловіка визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.332 КК України та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком 7 (сім) років з конфіскацією всього належного на праві приватної власності майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні