--> П'яний та позбавлений водійських прав: на Волині патрульні затримали горе-водія | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П'яний та позбавлений водійських прав: на Волині патрульні затримали горе-водія

0
0
П'яний та позбавлений водійських прав: на Волині патрульні затримали горе-водія
У середу, 19 серпня, ковельські патрульні вранці виявили чоловіка, який не мав права керувати автомобілем і був п’яним.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції області.

Поліцейські помітили водія Volkswagen Passat, який порушив ПДР, а саме – не подав сигнал світловими покажчиками повороту відповідного напрямку.

Транспортний засіб зупинили, а при перевірці документів поліцейські з’ясували, що особа була позбавлена права керування транспортним засобом Ковельським міськрайонним судом.

Окрім цього, 53-річний чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння. Однак відмовився пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки і в медичному закладі.

На особу склали адміністративні матеріали, а саме – протокол за ч.2 ст.130 (Керування транспортними засобами, які перебувають у стані сп’яніння), постанову за ч.2 ст.122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку) та ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні