--> Волинянина зобов'язали повернути майже 13 тисяч гривень субсидії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянина зобов'язали повернути майже 13 тисяч гривень субсидії

0
8
Волинянина зобов'язали повернути майже 13 тисяч гривень субсидії
Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Ковельської міської ради звернулося із судовим позовом до 54-річного мешканця міста - вимагають повернення коштів, надміру виплачених за призначеними субсидіями.

В жовтні 2019 року під час перевірки справ отримувачів усіх видів державних соціальних допомог та житлових субсидій було виявлено, що він отримує пенсію, яка призначена, згідно із законодавством Латвійської Республіки, про що ним не було зазначено у жодній з поданих декларацій про доходи за період з 1 жовтня 2015 р. по 30 вересня 2019 р, пише "Ковель Медіа".

Рішенням комісії з питань призначення різних видів соціальних допомог і житлових субсидій ковельчанину припинено надання субсидії та встановлена загальна сума переплати в розмірі 12 497,80 грн.

Відповідач свій відзив на позов не подавав і на судове засідання не з’явився.

Ковельський міськрайонний суд позов задовольнив повністю. Чоловік має сплатити управлінню соцзахисту вищевказану суму та судові витрати у справі в сумі 2102 гривні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні