У лучанки викрали 3000 злотих, коли та гостювала у подруги

0
4
У лучанки викрали 3000 злотих, коли та гостювала у подруги
У вівторок, 17 серпень, у мешканки Луцька в селі Ватин Горохівського району викрали 3000 злотих, коли та приїхала на гостину.

Про це повідомляє пресслужба Горохівського відділення поліції.

Так, в Горохівський відділ поліції ГУНП у Волинській області надійшла заява від мешканки обласного центру, про те, що коли вона перебувала в гостях у своєї подруги в селі Ватин Горохівського району, з її гаманця шляхом вільного доступу невідома особа викрала 3000 польських злотих.

В ході проведених пошукових заходів працівниками сектору кримінальної поліції Горохівського відділу поліції встановлено, що дану крадіжку скоїв 30-річний раніше не судимий мешканець села Ватин Горохівського району.

Сектором дізнання Горохівського відділу поліції відомості по даному факту внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст. 185 КК України (Крадіжка).

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років. На даний час триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні