Власники авто, які горіли минулої ночі у Луцьку і районі, пов'язані одним підприємством

0
-3
Власники авто, які горіли минулої ночі у Луцьку і районі, пов'язані одним підприємством
У ніч на 17 серпня в Луцьку та селі Рованці Луцького району підпалили дві автівки.

Як стало відомо, власники цих транспортних засобів знайомі і мали ділові відносини, пише ІА "Волинські новини".

Проте версію, що підпали автомобілів пов’язані з бізнесом господар одного з автомобілів відкидає.

Так, о 00:15 ночі у селі Рованці Луцького району загорівся легковий автомобіль VOLKSWAGEN Passat. Вогонь знищив салон автомобіля, моторний відсік і пошкодив лакофарбове покриття. А о 1-й ночі пожежа трапилася в місті Луцьку на вулиці Саперів, 10. Там зайнявся автомобіль Audi.

Слідчі відкрили провадження за обома фактами за статтею 194 ККУ «умисне пошкодження майна», тобто підпал. Такої ж версії попередньо, дотримуються і рятувальники, які гасили полум’я на місці пожежі.

Як стало відомо з власних джерел, господарем VOLKSWAGEN Passat є місцевий підприємець Микола Палівода. Він є керівником кількох підприємств, одне з яких – ПП «НІКО-БУД» ЛТД, де віднедавна він є бенефіціаром.

Автомобіль Audi, який зайнявся в Луцьку менш як через годину після пожежі в Рованцях, належить Ользі Пилипюк. За збігом обставин, до липня 2020 року саме Ольга Пилипюк була власницею згаданого ПП «НІКО-БУД» ЛТД, господарем якого згодом став Микола Палівода.

Підприємець в телефонній розмові підтвердив, що він знайомий з Ольгою Пилипюк та те, що вона була попередньою власницею його фірми.

Проте, за його словами, нині жінка не має стосунку до цього бізнесу. Сам він розповів, що в момент пожежі перебував вдома, а машина стояла на вулиці, де її й охопив вогонь. Те, що підпали можуть бути між собою пов’язані чоловік заперечує і тим паче відкидає версію, що підпали мають стосунок до діяльності підприємства ПП «НІКО-БУД» ЛТД.

Як інформують у Наполіції області, слідчі розглядають декілька версій причини нічних подій, у тому числі й можливий зв'язок між цими епізодами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні