--> Ляшко сказав, за яких умов місцеві вибори можуть перенести | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ляшко сказав, за яких умов місцеві вибори можуть перенести

0
-2
Ляшко сказав, за яких умов місцеві вибори можуть перенести
В Україні місцеві вибори, призначені на 25 жовтня, можуть перенести за умови, що половина території країни опиниться в "червоній" зоні карантину.

Про це повідомив заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар Віктор Ляшко в неділю, 16 серпня, в ефірі Україна 24.

"Якщо 50% території буде в "червоній" зоні, то це буде підставою для того, щоб серйозно задуматися про доцільність проведення масових заходів, в тому числі й виборів", - заявив чиновник.

Ляшко пояснив, що Київ орієнтується в цьому питанні на Польщу, якій довелося переносити президентські вибори через пандемію COVID-19.

"Їх чіткі рекомендації показали, що дотримання протиепідемічних норм не впливає на збільшення випадків коронавірусу", - підкреслив головний санлікар і додав, що точніші прогнози щодо виборів можна робити на початку жовтня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні