На Волині судитимуть білоруса, який хотів підкупити прикордонників

0
-4
На Волині судитимуть білоруса, який хотів підкупити прикордонників
Громадянина Білорусі покарають за надання неправомірної вигоди українським прикордонникам.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Прокурори Любешівського відділу Маневицької місцевої прокуратури скерували до суду з угодою про визнання винуватості матеріали кримінального провадження про пропозицію і надання 34-річним громадянином Республіки Білорусь неправомірної вигоди інспектору прикордонної служби.

Удень 5 серпня 2020 року іноземець на території міжнародного пункту пропуску «Дольськ», намагаючись залагодити питання щодо безперешкодного виїзду з України та уникнення відповідальності за спробу перевезення через кордон 150 пачок незадекларованих цигарок, надав прикордоннику 50 білоруських рублів.

Згодом чоловік визнав свою винуватість у пропозиції й наданні неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України).

Йому узгоджено призначення покарання у виді штрафу в розмірі 17 000 грн.

Далі – слово за судом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні