--> У Зимнівській ОТГ спіймали трьох паліїв | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Зимнівській ОТГ спіймали трьох паліїв

0
-2
У Зимнівській ОТГ спіймали трьох паліїв
Рятувальники разом із головним інспектором екологічної інспекції у Волинській області здійснили профілактичний рейд на території Зимнівського об’єднаної територіальної громади.

Про це інформує Управління ДСНС України у Волинській області.

49-річний мешканець села Житані Олег М., мешканець села Селець 29-річний Юрій В. та 61-річна уродженка села Хобултова Раїса Ч. тепер відповідатимуть за спалювання стерні і твердих побутових відходів.

У селах Зимне, Селець, Хобултова, Житані, Жовтневе Володимир-Волинського району учасники рейду спілкувалися із місцевим населенням, нагадували громадянам про адміністративну відповідальність за випалювання посуші, стерні та будь-яких пожнивних залишків, яка, до речі, збільшена у 18 разів.

Свідомі селяни дослухалися порад рятувальників та еколога, але були й такі, які вирішили, що під покровом ночі їх підпалів сухої рослинності не буде видно.

Тож троє мешканців Володимир-Волинського району цієї ночі були зловлені, як-то кажуть «на гарячому»: 49-річний мешканець села Житані Олег М., мешканець села Селець 29-річний Юрій В. та 61-річна уродженка села Хобултова Раїса Ч. тепер відповідатимуть за спалювання стерні і твердих побутових відходів за ст. 77-1 та 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Теги: підпал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні