--> Глава МЗС Німеччини приїде в Україну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Глава МЗС Німеччини приїде в Україну

0
-2
Глава МЗС Німеччини приїде в Україну
Глава МЗС Німеччини Гайко Маас прийняв запрошення відвідати Україна 24 серпня.

Як повідомляє "Європейська правда", про це розповіли у пресслужбі МЗС України за підсумками телефонної розмови міністра закордонних справ Дмитра Кулеби з німецьким колегою.

"Глава МЗС України подякував німецькому колезі за прийняте запрошення відвідати Україну у важливий день для нашої держави - День Незалежності", - розповіли у міністерстві.

Відзначається, що міністри обговорили ситуацію в Білорусі. Кулеба поінформував Мааса про затримання білоруською владою двох українських правозахисників громадської організації "Восток SOS" Євгена Васильєва та Костянтина Реуцького. Міністри домовилися підтримувати зв’язок щодо цієї ситуації.

Дипломати обговорили ситуацію на Донбасі. Міністри погодилися, що стале припинення вогню в зоні ООС здатне створити передумови для подальшого мирного врегулювання.

Сторони обговорили перспективи контактів на рівні міністрів Нормандської четвірки та погодилися, що така зустріч чотирьох міністрів вкрай необхідна в найближчі місяці.

Кулеба також подякував Маасу за готовність уряду Німеччини надати Україні 18 апаратів штучної вентиляції легень.
Теги: німеччина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні