--> У Закарпатській області судитимуть іноземця, який замовив вбивство знайомої | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Закарпатській області судитимуть іноземця, який замовив вбивство знайомої

0
2
У Закарпатській області судитимуть іноземця, який замовив вбивство знайомої
На Закарпатті судитимуть 33-річного іноземця, який замовив убивство своєї 44-річної знайомої на ґрунті особистих неприязних відносин.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Закарпатської області.

"…затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 33-річного іноземця, що тимчасово проживав на території села Вільхівці Тячівського району. Він підозрюється в організації замовного вбивства мешканки цього ж населеного пункту", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що під час досудового розслідування встановлено, що злочинний умисел виник у чоловіка після конфлікту з жінкою на ґрунті особистих неприязних відносин. Трапилося це влітку 2019 року, а вже у квітні 2020 року він розпочав організацію злочину.

Для здійснення вбивства обвинувачений знайшов посібника та виконавця, надав їм необхідну інформацію: місце проживання жінки, її розпорядок дня тощо. За представлення доказів убивства 44-річної мешканки Тячівщини замовник обіцяв чоловікам 8000 гривень. Опісля цього планував одразу покинути територію Закарпаття і забезпечити собі алібі в іншому місці.

Спільники 33-річного мешканця Вільхівки виявилися свідомими громадянами та лише умовно погодилися на злочинну оборудку й інсценували вбивство. Одразу після передачі грошей за начебто виконану роботу зловмисника затримали оперативники управління стратегічних розслідувань у Закарпатській області, спецпідрозділу КОРД у Івано-Франківській області та детективи поліції Закарпаття.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч.3 ст.27, ч.2 ст.15 – п.11 ч.2 ст.115 КК України, тобто організація вчинення умисного вбивства, закінчений замах на умисне вбивство, вчинене на замовлення.

"Обвинувальний акт скеровано до Тячівського районного суду. Фігурант справи наразі утримується під вартою", - додається у повідомленні.
Теги: суд, вирок
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні