--> Судитимуть поліцейських, які побили чоловіка на автовокзалі на Донеччині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судитимуть поліцейських, які побили чоловіка на автовокзалі на Донеччині

0
8
Судитимуть поліцейських, які побили чоловіка на автовокзалі на Донеччині
Завершено досудове розслідування щодо трьох поліцейських, які побили чоловіка на автовокзалі на Донеччині.

Обвинувальний акт скеровано до суду. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Донецької області.

"За процесуального керівництва прокуратури Донецької області слідчим територіального управління ДБР, розташованого у м. Краматорську, завершено досудове розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 365 (перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу, тобто умисне вчинення працівником правоохоронного органу дій, які явно виходять за межі наданих йому прав та повноважень, які супроводжувалися насильством) ККУ", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що 2 січня 2020 року троє правоохоронців перебували на автовокзалі у м. Святогірську. На транспортній зупинці між ними та мешканцем м. Лимана виник конфлікт, у ході якого поліцейські нанесли кілька ударів по обличчю та тулубу потерпілого, спричинивши йому чисельні тілесні ушкодження у вигляді саден голови та спини.

"На даний час обвинувальний акт скеровано до Слов’янського міськрайонного суду. Максимальне покарання – позбавлення волі до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні