На Волині викрили тендерні махінації в освітній сфері на понад один мільйон гривень

0
-3
На Волині викрили тендерні махінації в освітній сфері на понад один мільйон гривень
Прокурори на Волині попередили нераціональне використання 1,7 млн гривень державних коштів в освітній сфері.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Після звернення Ковельської місцевої прокуратури Волинської області до суду із позовом в інтересах держави в особі Західного офісу Держаудитслужби до Управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради та місцевого підприємства із вимогою визнати недійсними результати торгів та договір про закупівлю робіт на загальну суму 1, 7 млн гривень відповідачі добровільно розірвали оспорюваний договір.

Прокурори звернулися до суду, бо з'ясували, що Управління освіти виконавчого комітету міськради у порушення вимог Закону України «Про публічні закупівлі» оголосило переможцем процедури відкритих торгів на здійснення закупівлі послуг із тепломодернізації однієї загальноосвітніх шкіл у Ковелі підприємство, пропозиція якого на 300 тис грн перевищувала найбільш економічно вигідну, що могло призвести до нераціонального та неефективного використання державних коштів.

Втрутившись у ситуацію, прокурори домоглися розірвання договору, попередивши нераціональне використання 1,7 млн коштів із бюджету.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні