--> На Гряді на ринку незаконно торгували рибою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Гряді на ринку незаконно торгували рибою

0
-11
На Гряді на ринку незаконно торгували рибою
У період з 3 по 10 серпня державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля зафіксували 16 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів.

Склали шість протоколів за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення Правил рибальства), три – за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубі порушення) та два – за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП (незаконне придбання чи збут водних біоресурсів). Оформили п’ять актів виявлення та вилучення безхазяйного майна, згідно з якими вилучено 23 од. заборонених знарядь лову.

«На порушників накладено 306 грн штрафів. Збитки, завдані рибному господарству України, становлять 1 224 гривень. Під час проведених рибоохоронних заходів державні інспектори вилучили 15 кг водних біоресурсів. Також у порушників вилучено вісім одиниць заборонених знарядь лову», розповів начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

5 серпня на озері Охнище, поблизу села Замостя Маневицького району, близько 8 ранку громадянин здійснював вилов риби лісковою сіткою. Порушник встиг зловити 20 екз. каряся сріблястого. Своїми діями він завдав збитків рибному господарству у розмірі 340 гривень.

На особу склали адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються для передачі до суду для притягнення порушника до відповідальності. Заборонене знаряддя вилучили.

А 7 серпня інспектори Волинського рибпатруля виявили незаконний збут водних біоресурсів. Інцидент стався на ринку в урочищі Гряда Шацького району. Там двоє громадян здійснювали продаж 5 кілограмів риби окунь без документів, які підтверджують походження риби та законність її придбання.

На осіб склали протоколи за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Матеріали справ направлено до районного суду для притягнення порушників до відповідальності.

Головне фото – ілюстративне.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні