Волинський полковник із золотими руками відзначив 60-річчя. ФОТО

0
1
Волинський полковник із золотими руками відзначив 60-річчя. ФОТО
Днями лучанин Володимир Дудай відсвяткував 60-річчя. Вітали ювіляра колеги-чорнобильці, друзі, дружина Валентина Василівна, син Віталій, донька Юлія, внучка Дарина.

За плечима у Володимира Михайловича – 25 років служби в міліції – від лейтенанта до полковника. Поміж тим – учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Майстер з золотими руками. Господар. Працелюб.

Вдома у Володимира Михайловича можна побачити всілякої краси зробленої його руками.

Ще до служби в міліції він опанував професію, яка, ще б пак, як знадобилася у відставці. Пан Володимир колись здобув спеціальність токаря по дереву. Тепер у його обійсті чимало краси, над якою плекає нині із задоволенням. Майстер вирізає усілякі вироби з дерева для дому, двір Дудаїв прикрашають цікаві вилиті руками господаря бетонні скульптури.

"Має золоті руки", – кажуть люди про чоловіка, хто бачив його роботи і хто його знає.

А ще Володимир Михайлович справді добрий господар. Біля його хати росте гарний сад, який сам посадив і сам доглядає. Все життя трудився, і тепер, у відставці, рук до не покладає.

Володимир Дудай – один з кращих працівників карного розшуку, був начальником кінологічної служби МВС України, ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС. Навчався в Львівській спеціальній середній школі міліції. Отримав звання лейтенанта. Через рік Володимира Михайловича відправили у Чорнобиль ліквідовувати наслідки вибуху на атомній електростанції. Був в числі перших на місці аварії. Через два місяці повернувся на службу. Дослужився до полковника.

29 липня відзначив 60-річний ювілей. Привітати Володимира Михайловича приїхали до його дому колеги-чорнобильці – голова громадської організації "Союз Чорнобиль Україна" Федір Рузак та голова Волинського обласного осередку Всеукраїнської Чорнобильської Спілки інвалідів МВС Анатолій Лучко. Колеги зичили ювіляру доброго здоров’я та всіх життєвих благ.

Фото Володимира ЛУК’ЯНЧУКА.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні