На Волині п'яний водій хотів «відмазатись» від патрульних за 200 гривень

0
-1
На Волині п'яний водій хотів «відмазатись» від патрульних за 200 гривень
У понеділок, 10 серпня, близько п’ятої години патрульні у Нововолинську за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль ВАЗ 2109 під керуванням 51-річного місцевого жителя.

Чоловік рухався автомобілем по смузі зустрічного руху, повідомляють на сайті ГУНП у Волинській області.

Як повідомляється, під час спілкування з громадянином поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, проте проходити тест на місці він відмовився та вчинив злісну непокору законним вимогам працівника поліції. До порушника правоохоронці були змушенні застосувати спецзасіб – «кайданки». Автомобіль правопорушника поліцейські вилучили та помістили на арештмайданчик.

Під час складання адміністративних матеріалів волинянин надав поліцейським неправомірну вигоду у сумі 200 грн.

Факт надання хабаря належним чином задокументували, гроші вилучили. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Окрім цього, на чоловіка правоохоронці склали адмінпротоколи за трьома статтями – ч. 1 ст. 121 (Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами), ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Цього ж дня факти надання неправомірної вигоди поліцейські ще задокументували у Нововолинську та Ратнівському районі. Досудові розслідування тривають.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні