--> На Волині знешкодили арсенал боєприпасів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині знешкодили арсенал боєприпасів

0
4
На Волині знешкодили арсенал боєприпасів
На Волині піротехніки ДСНС знешкодили арсенал боєприпасів часів минулої війни.

Про це повідомляє пресслужба волинських рятувальників.

Так, протягом тижня піротехнічними підрозділами ДСНС Волині (м.Луцьк) вилучено та знищено 20 застарілих боєприпасів - 1 артилерійський снаряд та 19 мінометних мін (82 мм) часів Другої світової війни. Дані боєприпаси виявлені у Луцькому та Турійському районах.

На небезпечні знахідки люди натрапляють у різних місцях - у лісах, на полі та відкритих територіях. Загалом, з початку року на Волині, зафіксовано 771 випадок виявлення вибухонебезпечних предметів часів минулих війн.

Рятувальники наголошують, що при знаходженні боєприпасів або схожих на них предметів не можна їх навіть торкатися, а тим більше намагатися перенести. У жодному разі не користуватися поблизу засобами зв’язку, це може спровокувати вибух. Про можливу небезпеку треба повідомити оточуючих та негайно поінформувати оперативні служби за телефонними номерами «101» та «102».

Пам'ятайте, вилучення та знешкодження боєприпасів можуть здійснювати лише відповідні фахівці – піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні