Неповнолітній задушив 12-річну дівчину через відмову у сексі

0
8
Неповнолітній задушив 12-річну дівчину через відмову у сексі
Неповнолітній хлопець зізнався у вбивстві 12-річної дівчини на Київщині.

Він задушив її ременем через те, що вона відмовила йому у сексі. Про це повідомляє УНН із посиланням на Facebook начальника ГУ поліції Київської області Андрія Нєбитова.

"Жахливий випадок у ніч на 10 серпня стався у місті Яготин. Під ранок стурбований чоловік заявив до Яготинської поліції про пропажу його 12-річної доньки Софії. Начебто, ввечері він їй дозволив гуляти до 3-ї години ночі, але вона до ранку вдома так і не з’явилась", - написав Нєбитов.

Слідчі встановили останні години дівчини і вийшли на 15-річного місцевого жителя, який останнім бачив Софію. Хлопець спочатку вигадував історії, намагався переконати поліцейських, що дівчина вночі поїхала на маршрутці в інше місто, але згодом показав, де залишив бездиханне тіло.

"Конфлікт стався на ґрунті сексуальних домагань з боку хлопця, і отримавши відмову, задушив дівчинку її ж ременем. Страшна трагедія, але вона страшніша тим, що її можна було цілковито попередити. Не можуть неповнолітні діти гуляти до 3-ї години ночі. Батьки повинні бути свідомі та відповідальні. Цього тата, ювенальні поліцейські притягнуть до адмінвідповідальності, яка передбачена законом, але це не поверне життя маленької дівчинки і не виправить долю цього хлопця, який, скоріш за все, не менше 10 років проведе за ґратами", - додав Нєбитов.
Теги: вбивство
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні