Під посольством Білорусі в Києві виникли сутички з правоохоронцями

0
1
Під посольством Білорусі в Києві виникли сутички з правоохоронцями
Під посольством Білорусі в Києві під час акції протесту правоохоронці затримали двох активістів.

Це передає кореспондент УНН.

Так,близько 18:00 правоохоронці затримали двох осіб, які, за повідомленням очевидців, намагалися закидати яйцями посольство Білорусі в Києві, після чого затриманих завели у двір, коло будівлі посольства. Наразі місце події охороняють правоохоронці.

Також близько 18:15 на територію, де попередньо було затримано двох осіб, спробував проїхати автомобіль поліцейських. Активісти намагалися не пропустити авто. Окрім того, під час сутичок з поліцейської автівки було збито номерний знак.

Про постраждалих та інших затриманих наразі нічого не відомо.

Додамо, під посольство Білорусі в Києві розпочалася акція протесту "Живи Білорусь". Активісти виступають проти результатів виборів президента Білорусі.

Нагадаємо, кандидат у президенти Білорусі Світлана Тіхановська подала скаргу до Центрвиборчкому та вимагає визнати недійсними результати виборів.

Як повідомлялося, масові протести у Білорусі почалися увечері неділі, після оголошення результатів національного екзит-полу, згідно з якими перемагає чинний президент республіки Олександр Лукашенко. Приблизно о 21:00 люди почали поступово виходити на вулиці. Офіційних даних правоохоронців республіки немає, проте білоруські ЗМІ писали про тисячі людей, які вийшли на вулиці Мінська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні