Відомо, хто зніс ворота біля корпусу СНУ в Луцьку. ФОТО

3
6
Відомо, хто зніс ворота біля корпусу СНУ в Луцьку. ФОТО
Стало відомо, хто розтрощив ворота, що біля корпусу Факультету філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Волинської області.

Нагадаємо, вчора в соцмережах оприлюднили фото потрощених воріт та уламків автомобіля біля корпуса СНУ на вулиці Потапова.

Сьогодні пресслужба патрульної поліції повідомила, що ворота зніс п'яний 24-річний водій автомобіля Chevrolet Camaro, який втікав від поліції. Після зіткнення з парканом 24-річний водій почав втікати у напрямку вулиці Винниченка. Однак близько через 100 метрів був затриманий за допомогою спецзасобу кайданки.

Як виявилося, юнак не мав права керувати автомобілем, оскільки вже притягався до відповідальності за водіння у стані алкогольного сп’яніння.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та він гасав по луцьку ...ні на формулі 1...
Відповісти
Звертаюся до рідних хлопця можливо досить вже всіх навколо наражати на небезпеку вчинками вашого чада, який не один рік терорезує поліцію і громадян Луцька. На мою думку вже пора відправити на лікування дану особу поки ще всі живі і здорові, а не закривати питання грошима. Бут.... звертаюся до вашого здорового глузду!!!
Відповісти
Чи є ж це дитя бідненьке?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні