--> У Луцьку п'яна молодь влаштувала бійку з патрульними. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку п'яна молодь влаштувала бійку з патрульними. ВІДЕО

3
8
У Луцьку п'яна молодь влаштувала бійку з патрульними. ВІДЕО
У Луцьку на вулиці Винниченка в неділю, 9 серпня, патрульні поліцейські застосували силу до п'яного юнака.

Фото та відео опублікували очевидці у соцмережі, - пише ІА "Конкурент".

Як повідомила пресслужба патрульних у коментарі "Конкуренту", екіпаж екстреної медичної допомоги попросив патрульних поліцейських допомогти приїхати на виклик до неповнолітнього 12-13 років, який перебував у стані алкогольного сп'яніння і втікав від бригади екстреної медичної допомоги. Прибувши за адресою, патрульні виявили хлопця 2007 року з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Хлопець також повідомив, що він вживав пиво, разом з ним був старший брат 2002 року народження.

Він також був у стані алкогольного сп'яніння, курив цигарки на зупинці громадського транспорту, на зауваження патрульних не реагував, поводився зухвало. Також він не дав можливості працівникам медичної допомоги оглянути свого брата, оскільки у того існувала загроза здоров'ю, і медики вирішили доставити його до обласної лікарні для подальшого огляду. Згодом про ситуацію телефоном повідомили матір обох хлопців, дитину не госпіталізовували.

Було складено протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці патрульні кінець кінців починають працювати з негідниками та хуліганами як треба, та не побоюються почути в свою адресу багато різного роду "нарікань". Якби за протиправні дії відносно поліцейського, Луцький суд, влупив хуліганам позбавлення волі на 15 діб, ось тоді було б все у нормі. А так зараз побачимо, як мати чи батько скоро вже будуть біля міськвідділу поліції на вул. Грибоєдова, 2 та забиратимуть і звільнятимуть своїх щенят. А там дивишся і скарга пішла в прокуратуру на дії поліції. А то що їх маленька сволота була ще п"яненька та в громадському місці влаштувала дебош цеж нормально, цеж дитина росте.
Відповісти
Все правильно я би ще запустив об асфальт за непокору це бомження з кривим рилом куда же ти руки простягаєш полубомж за рішотку на пару суток хай подумає про життя
Відповісти
неправильно ви правопорушників затримуєте...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні