--> Як відбуватиметься навчання в школах з 1 вересня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як відбуватиметься навчання в школах з 1 вересня

0
1
Як відбуватиметься навчання в школах з 1 вересня
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль пояснив, як буде відбуватися навчальний процес в школах з 1 вересня, враховуючи пандемію коронавірусу.

В інтерв'ю для "Радіо Свобода" голова уряду підкреслив, що навчальний рік почнеться в Україні 1 вересня, передає "УНІАН".

"Нормальний навчальний рік. Це важливо. Тому що люди переживають. Є якісь спекуляції, маніпуляції, що все будуть навчатися вдома, що соціалізація дітей не відбудеться. Є маса прохань: пустіть хоч у перший клас хоч на один день дітей, щоб діти побачили, що це таке. Ні, у нас навчальний рік починається 1 вересня. Ми вже вжили всіх необхідних заходів, провели наради. Ми запустили процеси в областях. Голови ОДА контролюють ", - сказав він.

Голова уряду додав, що в регіонах, які відносяться до "червоної" зони епідемічної небезпеки, буде вживатися двотижневий карантин.

"Наприклад, якщо епідемія грипу або будь-яка інша інфекція, то закривають школи на 2 тижні, діти навчаються вдома дистанційно, а потім знову йдуть в школу", - пояснив Шмигаль.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні