--> У Луцьку таксист побив клієнтку, яка не захотіла доплачувати за поїздку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку таксист побив клієнтку, яка не захотіла доплачувати за поїздку

0
-2
У Луцьку таксист побив клієнтку, яка не захотіла доплачувати за поїздку
В обласному центрі Волині таксист служби «579» побив клієнтку за те, що вони з чоловіком не хотіли доплачувати 20 гривень за поїздку. На його думку, диспетчери невірно вказали клієнтам суму поїздки.

Днями Луцький міськрайонний суд Волинської області виніс вирок у справі, - пише ІА "Волинські новини".

Так, 13 серпня 2018 року близько 1 години 10 хвилин обвинувачений, перебуваючи поблизу будинку №125 на вулиці Рівненській, під час словесного конфлікту вдарив кулаком в обличчя потерпілу, внаслідок чого спричинив їй закриту черепно-мозкову травму, а також зламав кістки носа. Відзначимо, що обвинувачений на той момент працював таксистом в службі «579» і виконував замовлення.

У суді версія подій обвинуваченого та потерпілої відрізнялася. Чоловік свою вину не визнав. Він розповів, що в ту ніч отримав повідомлення від диспетчерської про те, що потрібно забрати клієнтів (чоловіка та жінку) від магазину «Залізяка» у Підгайцях та довезти на проспект Соборності, 19а.

По дорозі таксист помітив, що сума для поїздки недостатня, тому він зателефонував до диспетчерської, де йому сказали розбиратися з клієнтами самому. Доїхавши до вулиці Рівненської, він зупинив автомобіль та сказав клієнтам, що їм потрібно доплатити 20 гривень. Однак, за його версією, чоловік відмовився та почав його шарпати. Після цього клієнти, які, як зазначив таксист, були дуже п’яні, вийшли з автівки, він також вийшов.

З його слів, пасажири відмовилися оплатити поїздку, тож він запропонував їх відвезти за раніше вказану суму, однак пасажири не схотіли повертатися в автомобіль та оплачувати суми поїдки, натомість почали втікати. Він наздогнав чоловіка, який впав, перечепившись через бордюр, і між ними розпочався конфлікт, в який вмішалася жінка. Як зазначив таксист, він випадково відмахнувся, однак куди влучив потерпілій, не бачив. До того ж, потерпіла перечепилася через ноги лежачого чоловіка та впала обличчям на асфальт.

Після цього конфлікт між ними припинився, і вони заплатили йому за поїздку 90 гривень. Щоправда, раніше він викликав на допомогу інших таксистів, проте вона не знадобилася.

Таксист наголосив, що він діставав з багажника биту, але не застосовував її, а також не наносив удари потерпілій.

Версія потерпілої дещо відрізнялася від версії обвинуваченого. З її слів, коли виникло питання про доплату, її чоловік запропонував викликати інше таксі, але з таксистом у них виник конфлікт. Вони вийшли з автомобіля: вона йшла попереду, а її чоловік – позаду. Згодом таксист взяв биту та наздогнав їх, між її чоловіком та таксистом знову почався конфлікт, зокрема таксист наніс йому два удари битою. Зі слів потерпілої, вона намагалася розборонити чоловіків, однак таксист вдарив її кулаком в обличчя, і вона впала на землю. Після цього таксист, ставши над нею з дерев’яною битою, почав вимагати гроші, тож вона передала йому 100 гривень. На місце також почали з’їжджатися інші автомобілі таксі.

Покази дружини підтвердив і чоловік, тож, дослідивши усі докази, суд визнав таксиста винним та призначив покарання у виді 150 годин громадських робіт.
Теги: таксі, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні