На Волині двоє дівчат увірвалися в квартиру і жорстоко побили суперницю через хлопця

0
2
На Волині двоє дівчат увірвалися в квартиру і жорстоко побили суперницю через хлопця
На Волині двоє неповнолітніх дівчат прийшли в квартиру до іншої та жорстоко побили її через ревнощі до хлопця.

Про це стало відомо з вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області, передає ІА «Волинські новини».

Так, 21 серпня минулого року двоє неповнолітніх, одна з яких є ученицею 11 класу Нововолинської ЗОШ №5, прийшли на квартиру до потерпілої, де побили її на ґрунті тривалих особистих неприязних відносин. Хуліганки били дівчину ногами по обличчю та тулубу, а також тягнули за волосся.

Також одна з нападниць вкрала з квартири мобільний телефон «Redmi Note 7», 1000 гривень та 50 євро. До того ж, вона порвала паспорт потерпілої.

Одинадцятикласниця визнала себе винною частково. Вона розповіла, що між нею та потерпілою тривалий час існують неприязні відносини через особисті стосунки з одним і тим же хлопцем, і раніше між ними вже виникали конфлікти. Тож вона попросила подругу сходити з нею додому до потерпілої, щоб її провчити. Там між ними виникла сварка і бійка. З метою знищення фотографій свого хлопця вона забрала телефон потерпілої, а також її кошти в сумі 1000 гривень і 50 євро. Наголосила, що паспорт для виїзду за кордон не рвала.

Інша обвинувачена також визнала себе винною частково, пояснивши, що коли потерпіла намагалась дати відсіч ударам та вдарила її подругу, то вона заступилась за неї і також почала наносити удари по тілу потерпілої.

Однак, окрім часткового визнання вини, вона була доведена зібраними доказами.

Тож одній із нападниць суд призначив покарання у виді штрафу 1700 гривень, натомість іншу дівчину передали під нагляд бабусі на один рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні