--> Лукашенко: ми з Путіним подарували Україну заходу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лукашенко: ми з Путіним подарували Україну заходу

2
-2
Лукашенко: ми з Путіним подарували Україну заходу
Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що він разом з президентом Росії подарував Україну США.

Таку заяву Лукашенко зробив під час розмови з Майком Помпео.

Лукашенко заявив, що Україна була подарована заходу і запропонував Майку Помпео розмістити в країні ракети середньої дальності. Про розмову з Помпео Лукашенко розповів в інтерв’ю Дмитру Гордону.

“Коли тут був Майк Помпео, я йому поставив пряме питання: Майк, ми з Путіним тобі не подарували Україну? А він засміявся: А що ви маєте на увазі, пане президент? А я маю на увазі, що вам ракети середньої дальності не треба в Німеччину, Польщу і Румунію розміщувати зараз? Адже ви можете зараз домовиться з Україною. Агресор же напав, ось і розмістіть там, і нам буде дуже жарко, і Росії теж буде дуже жарко. Ось таке поставив йому питання. Що, не існує такого питання? Але він голосно розсміявся. Ми своїми руками подарували заходу те, що йому не належить і не повинно було належати. Ми їм дали квітучу, прекрасну, добру, нашу Україну, звідки можемо сьогодні отримати в будь-який момент залп ракет. Ось в будь-який”, – заявив Лукашенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке ж воно недолуге і маразматичне це вусате ч...таракан.
Відповісти
Яка іронія! Побачимо як він іронізуватиме коли путлєр реально окупує Бєлорусь.
Україна не річ яку можна продати , чи подарувати! І куди їй "іти" вирішуватимуть не в кремлі і не в білому домі, а вирішуватимуть УКРАЇНЦІ! Це пора затямити усім недолугим політикам як знаружи, такі в середині країни!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні