--> На Волині помер директор комунального підприємства «Полігон» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині помер директор комунального підприємства «Полігон»

0
-7
На Волині помер директор комунального підприємства «Полігон»
У п'ятницю, 7 серпня, на 67-му році життя помер директор КП «Полігон» Олександр Козичко.

Про це повідомили на сайті міста Володимира-Волинського.

Олександр Іванович народився 6 червня 1953 р. в м. Володимирі-Волинському. У 1970 році вступив на навчання у Вище командне загальновійськове училище м. Благовєщенск, захистив звання лейтенанта та звільнений в запас за станом здоров’я.

У 1985 році закінчив навчання у Володимир-Волинському сільськогосподарському технікумі за спеціальністю «технік-електромеханік».

Свій трудовий шлях розпочав у 1974 на суднах управління «Дальморепродукт». Потім працював інженером-механіком в колгоспі ім. Орджонікідзе Володимир-Волинського району, а з 1996 по 2004 рік – директором ПМП «Євро-В» ( м. Луцьк).

А у березні 2012 року призначений на посаду директора комунального підприємства «Полігон».

Завдяки людським якостям, професійному досвіду та знанням, Олександр Козичко користувався великою повагою серед колег та працівників комунального підприємства. За багаторічну сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток житлово-комунального господарства нагороджений численними Подяками Верховної Ради України, Волинської обласної державної адміністрації та Волинської обласної ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні